måndag 23 januari 2012

den där med godaste gott
Ännu ett gott mellanmål att stoppa i magen på eftermiddagen med söt keso, hallon, grovhackad mandel och banan. Det är så sjukt gott så jag var tvungen att visa en till!Vi lyxade i torsdags och hade efterrätt i form av pannkakor med topping av stekta äpplen med kanel och socker. Jag behöver inte ens säga hur gott det var va? Men om jag ändå skulle göra det så var det så gott att det inte behövdes glass till, och det brukar vara ett måste när jag äter pannkakor.

Idag ska jag försöka städa med två wild boys här hemma, har gjort ett städshema med små rutor att bocka av efterhand. Måste säga att det blev så mycket roligare att städa då, att se resultat både på papper och i hemmet. På onsdag är det ju dags att fylla år så då kan det vara kul om hemmet ser respektabelt ut, även så på lördag när det kommer fina flickor hit som säkert vill gå husesyn!