söndag 22 januari 2012

den där med ansiktsboken
Jaa, jag är tillbaka i ansiktsboken igen, allt för sporten eller hur? Gick med igen för det är där roller derbyn håller hov på nätet, så att jag kan hålla mig uppdaterad och hänga på i "köpa rullor tillsammans"-evenemanget.

Rätt okej bra att vara back in the game tänkte jag, för att direkt efter känna irritation över vissas statusuppdateringar så jag passade på att "avsluta prenumeration" på såna vänner som bara är FB-vänner men som man inte har stake nog att avsluta vänskapen med "på riktigt"..

Så när jag slapp ödsla energi på det gick jag över till viktigare saker, som att fixa ett collage med det bästa som jag sagt under 2011, vilket enligt min mening är bland det bästa med hela FB! Och ingen skulle ju nånsin avsluta prenumerera på mig, kolla bara in vad mycket smart och intressant jag sa förra året.