onsdag 24 oktober 2012

den där med put a ring on it


Nu ska fröken Sandberg bli fru Bäckström! I lördags på min försenade 30-årsfest konstaterade Jens helt enkelt att det var lite orättvist att jag inte var en av dem.. JB:arna. {Jens, Jack, Jason Bäckström.} "Så jag undrar om du vill bli en JB du med?" Ner på knä, fram med lilla asken och så "vill du gifta dig med mig"? Tårar sprutade och jag lyckades tillslut få fram ett "JO-OO-OOO!" Sen drog han igång vår låt "Sophisticated Ponytail" med NPSH och vi drog av en liten hoppa-av-glädje-dans! Så glad att några av gästerna hade sinnesnärvaro nog att knäppa några kort trots den totala chocken som både de och jag fick! Då min fästman {ihhihhh!!} och jag är rätt spontana av oss, hade Jens helt enkelt gått in på Guldfynd i torsdags och ba: "Jag ska ta och frie till min tjej, har ni nån ring ella?" Den blev något stor, strl 18 passade på min tumme! Men i måndags bytte jag till en strl 15, och nu sitter den perfekt! Inför själva bröllopet ska jag få nya ringar blev jag informerad om, så att jag får välja en som är jag. Han är väl bra fin den däringa karln.. Nu sitter jag mest på Pinterest och pinnar bröllopsbilder. Och sneglar på ringen. Och har pirr i kroppen.