torsdag 25 oktober 2012

den där med höstkväll
Hej höst, och nästan vinter med, för i kväll kom det pyttepytte flingor från himlen! Dags att rota fram grabbarnas overaller, impregnera skor och köpa vantar till mig själv. Ka-ching i vuxenpotten! På tal om vuxenpott, den svämmade nästan över idag då jag för första gången använde mig av ett skohorn.. Och insåg att det var himla praktiskt! Måste nog ändå våga-vägra det ett par år till, trots bekvämligheten den tillför. :)

Himlen var magisk i kväll och som alla vet är underbart kort. Åt helvete för kort! Den var riktigt glödande röd och på de sekunder som det tog att hämta kameran var den borta. Det som återstod var det ni ser ovan. Inte så magiskt kanske.

Nu såg jag precis Ikea-reklamen och en tyll-lampa uppenbarade sig. Must have! Tur att lönen kom idag. Bäst att passa på innan räkningarna märker att jag har varit och nallat av deras beskärda del..