tisdag 29 maj 2012

den där med affirmera
Nu backar vi bandet och landar hösten 2000 i mitt flickrum på landet, inte många kilometer från där jag bor nu. Om någon vecka börjar jag andra ring i gymnasiet och jag har ännu ingen aning om vart jag ska bo. Hemma hos mor och far kan jag ju så klart bo, men det blir ett himmelens stycke att pendla fram och tillbaka till skolan. Magkänslan är lugn, det här kommer att ordna sig på ett eller annat vis, säger den. Veckan innan skolan börjar ringer vänner till familjen och tipsar om ett boende i hålan där skolan ligger, och så flyttar jag alltså in i ett inrett garage hos fina Inga-lill. Så här har det hänt många gånger, att det sett mörkt ut, men ett litet lugn inom mig har funnits och i sista stund så ordnar det upp sig. Nu har det där lugnet lagt sig till ro i magen och därför tar jag dagens big happening med just ro. För det här har jag affirmerat, och då ska det banne mig bli så också! Och hör sen..