söndag 18 mars 2012

den där med våreld
Grannarna våreldar och röken står som en gigantisk pelare i skyn, ser fantastiskt ut! Om jag inte hade varit täppt i näsan och därav saknar luktsinne så hade jag kunnat sniffa på den goa doften från en rykande färsk våreld.

Jahapp, så var den här helgen till ända, swoosch sa det! Det tränades roller derby i fredags och jag glömde så klart vatten så migränen kom som ett brev på posten. Började med synbortfall men snabbt gick det över till vanlig hederlig migrän med frossa from hell. Träningen var den absolut roligaste hittills så det var helt klart värt lite skallebank. I lördags var vädret strålande så jag gick ut i trädgården och klappade träd och röjde taggbuskar i hallonlandet. Älska att ha en egen trädgård ja nu börjas tjatet om trädgårds-lyckan igen.. Idag har det besökts auktioner men orka vänta liksom! Nä då gillar jag loppisar bättre och det besökte vi en det med. Jack hittade retro-rullskridskor som tyvärr var för stora för hans små 24:a tassar.

Nu ska vi kolla Smala Sussie, tänk att det skulle ta NIO freaking år innan jag såg den för första gången. Ha en skön söndag ya'all!