fredag 16 mars 2012

den där med Jacks rumDet som skulle bli sovrum till Jack och Jason såg ut såhär när vi flyttade in. Eller, när vi flyttade in var så klart de förra ägarnas prylar borta men det hängde ni med på va?


Det var ett stort rum och ett litet mindre "halvrum", så vi satte upp en vägg så att en hall bildades och även så Jasons rum. Under renoveringen såg det förj*vligt ut och om Arga Snickarn hade varit här så hade han gormat: "Och vad är det HÄÄR?! Leksaker, kontorsstolar och en jävla lådhurst mitt i bygget?! Ni är ju fan bara för mycket asså.."


Nu har boysen fått flytta in på sina rum och här ser ni Jacks. Lite lull-lull och piff är kvar att fixa, taklister ska upp och inte att förglömma en ny byrå.. Kräks på Ikeas snart och den är inte ens värd att måla om. Här ska det luskammas loppisar I tell ya. Spjälsängen hittade jag på loppis för en hundring och sockerlådan likaså, bokstäverna är inköpta på LaVie här i stan och mattan är Ikea.


Stolen har Jack fått av muffa och i den läser vi saga innan vi säger god natt. Han säger att det är en "Länstol" men jag har ingen aning om vad det är, vet bara att han hittade den slängd i sopförråd. Har alltid älskat att pappa jobbar som fastighetsskötare, vilka skatter han funnit i dumpers!