måndag 20 februari 2012

den där med semla
Det rosa fluffet är grädde med röd hushållsfärg i, några droppar till hade inte skadat dock. Tänk att man inte kan komma på sånt själv, nä utan det måste den här härliga tjejen upplysa en om. Hon har massa tips på allt från rosa semlor till pom-poms så kika in hos henne, garanterat en blogg att älska!

Det var syster som hade med sig dessa finingar och jag insisterade på rosa grädde, trots att jag inte skulle äta nån, bara titta! Har kickstartat min bantning genom att inte käka kolhydrater och tänkte köra en vecka. Har lagt på mig fyra onödiga kilon när jag bara hade lika många kvar till mitt delmål, så nu jäklar var något tvunget att göras. Än känns det bra och vatten är da shit när man är sockersugen, det stillar suget på något konstigt sätt. Frukosten känns jobbig, älskar ju mackor.. Och ägg mår jag illa av om jag äter det för ofta, men brie och salami är ju inte helt fel till en kopp te!