torsdag 19 januari 2012

den där med roller derby
Ni måste prova roller derby! Allvarligt, finns det ett lag i er stad så häng med på en träning. Man har sjukt kul OCH får snygga lår och rumpa. Ja, kanske inte efter en träning men ni fattar vad jag menar. Jag föll helt och hållet för det här med att skejta, bildligt talat för mot alla odds höll jag mig på fötterna hela träningen igår! Jag drömde även om det hela natten, förstår ni då hur kul det var??

Så på fredag är det dags igen, egentligen är det tryout då med men man fick komma tillbaka om man ville och det vill jag! (Johne, jag vet att du fyller år på fredag och jag är bjuden men du får försöka att förlåta mig, det är ju roller derby vi snackar om här, den ballaste kontaktsporten ever! Dessutom kikar jag ju in sen, visserligen svettig men mitt svett luktar gott!)

Nu ska jag se "Whip It" och bli inspirerad, kanske jag snappar upp nåt tips till och med.