lördag 21 januari 2012

den där med distans
För vad som känns som hundra år sen, eller två barn sen, sökte jag till två distanskurser och till min stora glädje kom jag in på bägge! Woho, tänkte jag, gravid som bara den och bara såg en lååång mammal-e-d-i-g-h-e-t framför mig, där dygnets timmar blev längre än för andra och att jag då skulle orka plugga med en nyfödd på axeln. Jo kyss mig.. Dygnet blev visserligen längre än förut då man var uppe i tid och otid men då var det matning av bebis som stod på schemat och det där med plugg föll i glömska efter några tappa försök. Sen blev jag gravid igen, började jobba, fick foglossning och jadi-jadi-ja.

Men nu jäklar är jag igång och jag tror att det är en blandning av ny energi som roller derbyn har gett mig ja, jag kommer tjata era öron blodiga om den här beroendeframkallande sporten tills någon av er testat den. Och förmodligen kommer jag inte ens att sluta då.. Lektion 1 är avklarad och även så uppgiften som den innehöll. Nu jävlar är jag igång med det mesta men nu väntar P3 Guldgalan, rött vin och lilla skålen glass. Hej lördag!