torsdag 24 november 2011

den där med ska vi sussa?
Febern sköt i höjden på Jack bara efter tre timmar igen och jag tycker att det är så läskigt när de är brännheta och termometern visar över 40 grader. Jason har ingen feber som tur är men att vara själv på golvet, i soffan eller i vagnen kan morsan glömma! Sitta i famnen ska det vara. Fick i Jack lite yoghurt och en skvätt vällning. Efter alvedonen frågade jag den annars lite känsliga frågan jag vet att man inte ska ställa frågor till småkids eftersom de inte klarar av val eller nåt men glömmer ju bort det eftersom han snackar i ett :"Ska vi sussa?" "Mmm!" Upp för trappan utan krångel, ner i sängen, göra oja (koja), få uss och kam (puss o kram) och sen godnatt sov så gott! Knäpptyst..

Ungefär samma händelseförlopp med lillebror en trappa ner och nu sitter jag lite förvånad i soffan och undrar hur smidigt det egentligen får lov att gå? Inte för att jag klagar, åh nej! Snart kommer iaf Jens hem med hämtmat och jag ska gå och rota fram något mot mitt smärtande underrede.