torsdag 24 november 2011

den där med inte så kaxiga pojkar
Klockan ringde 05.50 okristligt tidigt enligt mig så det var bara att masa sig upp. Tvätta, klä på mig anständiga kläder och spackla fejan. Utvecklingssamtal på Jacks dagis 08.15 idag nämligen, måste ju vara någorlunda respektabel bland pedagoger och rektorer. Väckte Jack som direkt började gråta och när jag tog upp honom kände jag att han var brännhet. Stackar'n hade feber och var inte alls sugen på att gå upp. En vällingmuta och en alvedon senare ligger han utslagen i soffan. Lillebrorsan är inte heller pigg, snorig och himla ful hosta. Han däckade efter frukosten och det har inte hänt sedan han var newbie! Ser ett mindre helvete framför mig idag men Jens kunde nog komma hem efter några möten om det skulle vara kris på hemmafronten.

Min amningshjärna vägrar släppa taget och låta den normalbegåvade hjärnan ta över. Amningshjärnan tror att 07.45 är lika med 08.15 tydligen. Jag tror mer på att det var den högutbildade pedagogen som tagit fel när hon ringde och undrade vart vi var.. Grymt!

OCH så har jag mensvärken from hell. Första gången på över ett år och kroppen väljer just den här dagen av alla att fira fertiliteten. Tjo-effing-ho!