måndag 28 november 2011

den där med njutning
Nu är Nutellaburken snart slut men än finns det lite kvar att gröpa ur med sked. Idag får mackorna sköljas ner med en kopp o'Boy. Jag fick höra att den här frukosten egentligen inte ska nämnas i den smala bloggvärlden men då säger jag bara: What?! Det är ju hur gott som helst, varför förneka sig något helt gudomligt det kommer jag aldrig att förstå. En del förbilder i den ledande bloggeliten äter tydligen barnmat på burk för att gå ner i vikt? Då får jag väl representera bottenskrapet i bloggvärlden eftersom jag förespråkar Nutellamackor OCH o'Boy.

Kan för övrigt med viss stolthet i rösten berätta att när Jens kom hem från grannen i lördagskväll hade han med sig en hel ICA-kasse med snask och chips. Jag skrek till av lycka och slängde mig över en Maltesers-påse och hällde i mig, bokstavligt talat och Jens bara skrattade över att se mig så uppspelt. Det var en fin stund som jag kommer att minnas länge. Jaja, nu över till frukostbordet och hjälp mig spread the word; mera Nutellamackor åt bloggvärlden!