söndag 27 november 2011

den där med första ljuset
God morgon på er! Sitter vid frukostbordet och känner mig rätt mosig från sovmorgonen jag fick idag. Man är ju inte van att sova länge, inte som förr i världen när man var arbetslös och 23 år och att sova till kl 16 på eftermiddagen i mammas och pappas gillestuga var inga som helst problem.

Hur som helst så är det första advent i dag och tillsammans med Jack tändes första ljuset och jag såg framför mig en gullig, lite fluffig morgonstund där vi satt och åt i tysthet och bara njöt. Sen insåg jag verkligheten, att det där med tysthet inte är en tvåårings melodi utan han skrekpratade och gjorde i ordning mackan och var sen klar och mackan orörd. Jens är iväg med crossen och kör så hans största fan ville kolla Nitro Circus och så vart jag ensam, för lillebrorsan ligger i sin vagn och sover. Det blev inte som jag hade tänkt mig men ändå helt okej, så nu tar jag mig en Nutellamacka till och hoppas att burken snart tar slut så jag kan börja banta äta vanliga påläggsmackor. Ha en fin första adventsmorgon!