fredag 18 november 2011

den där med het chili


Det luktar eller doftar som ni på fastlandet tydligen säger av vitlök, chili, oxkött och blod i vårt kök i kväll. De tre förstnämnda är ifrån maträtten som tillagas och det sistnämnda från Jens finger som är en spets kortare och jag som blivit en riktig fjant när det gäller blod kände golvet gunga under raggisarna. I morgon firar vi Jens som på söndag fyller 34 år och huset kommer vara fullt med ungar och vuxna i alla möjliga åldrar, former och humör.

Maten vi ska bjuda på är just den som Jens offrar kroppsdelar för att tillaga så ni som är inbjudna gör bäst i att verkligen gilla och uppskatta den! Ni som inte kommer att närvara måste, verkligen måste, testa att laga den, North Texas Red. Vi kör minus Tequilan dock, känns inte som en bra idé när man har två små kottar under samma tak! Folk har ju blivit anmälda till Socialen för mindre liksom.

Ha en fin fredagskväll, själv är jag bänkad i soffan med datorn i knät för att jobba lite samtidigt som jag tuggar på nachorullar och slölyssnar på Idol. Är lite smygkär i Moa, hon med dreadsen ni vet som är så fantastiskt vacker. Röstade till och med och det har jag inte gjort sedan Olle var med. Vilket var förra året.. Skit vart, ha det fint som sagt!