fredag 18 november 2011

den där med förändringen
Förändringens tid är här! Och NEJ det är inga fler barn som gror i magen. Två Nutella-mackor kan hända, men inga barn. Nu ska jag planera min tid så skallen slipper huvudvärk och magen nervöspoopa inför allt som jag vill, måste och bara helt enkelt ska göra. Hösten 2010 när jag var höggravid så tyckte jag att det var smart att söka in till två fotoutbildningar på Jönköpings högskola. Tyckte även att det var det roligaste på länge, förutom graviditeten då, att jag kom in på båda. Jag skulle ju vara mammaledig och ha all tid i världen att plugga för bebisen skulle ju bara äta och sova och vara myyysig! Mm, det blev ju nästan så men det där med att plugga kom inte riktigt igång. Sen ignorerade jag nyhetsbreven och upprepade bara mantrat Du har till tjugohundrtolv på dig att avsluta kurserna, det är fleeera år dit, du hinner lätt! men häromdagen insåg jag att nu är det inte fleeraåår kvar utan bara ett. Lite mindre till och med. Jag läste det senaste brevet från läraren och bestämde mig att nu jeflar ska det studeras. Herregud, det är ju 15 högskolepoäng det handlar om! Har ingen aning hur mycket egentligen det är men det låter ju vuxet och seriöst att säga så.. Nu ska jag göra schema för dagarna så jag inte kan smita undan mina lektioner. Jens får agera gestapo och omilt fösa mig tillbaka till skrivbordet när jag försöker smita till rökrutan, skolka eller sitter och klottra i blocket vilka killar eller tjejer, hey jag är ju vuxen nu! i klassen jag är kär i. Första steget blir att åka till stan idag och köpa skolblock, penna och sudd för det ska man ha när man börjar skolan!

Gör en liten förändring i bloggen med för att verkligen komma in the mood, så numera är rubrikerna inspirerade från Vänner-avsnitten. Ni vet The one with the male nanny, the one with the cat, the one with..ja ni fattar nu va? Fast på svenska då. Åf kårs!