tisdag 20 september 2011

var sak på sin plats, ska det vara så svårt?
Ja, det är det uppenbarligen. Här sitter jag ensam i stora huset. Mannen är i garaget och änglarna sover. Och vad gör jag? Mm, just det. Sitter i soffan i morgonrock, redigerandes bilder och kollar Idol på tv4Play. Vad jag borde göra är att tvätta, ta hand om den rena tvätten, dammsuga, och plocka i ordning i varenda rum som ser ut som bombnedslag allihopa. Att det ska vara så svårt att hålla den där förbaskade ordningen. Alla saker hör ju hemma någonstans. Reklamen i pappersåtervinningen, räkningarna vid datorn, den rena tvätten i garderoben och den smutsiga i tvättkorgen eller alternativt i tvättmaskinen. INTE på sovrumsgolvet, i trappen eller vid skötbordet.. Kanske att jag tar mig i kragen och tar ett krafttag i morgon när Jack är på dagis. Men just nu piper jag iväg till kylskåpet och smäller i mig en mazarin i stället!