söndag 11 september 2011

pose for the camera


Började morgonen med en promenad med båda killarna. Mamman sjöng med allra finaste morgonrösten och efter varje sång sa Jack "Ina, ina!"(=igen) och så höll vi på i hela 50 minuter! Nu ligger ni risigt till gravidkilon! Jag har förbjudit mig själv att köpa nya kläder förrän de där sista kilona är borta. Mycket dumt beslut då garderoben skriker efter nytt, men ett löfte är ju ett löfte. Även om det bara är mellan me and myself. :) Träna upp ryggen är ett måste, för i nuläget har min mamma bättre ork i sin rygg än vad jag har i min.. Inte bra! Funderar på att köra igång på Friskis&Svettis igen, längtar efter lite aerobic! Men nu blir det soffan en stund, måste se den fantastiska Mia Skäringer och hennes "Dyngkåt och hur helig som helst" som visades på tv igår.