söndag 11 september 2011

hotell Gästrum
Det började med en storebror som vaknade mitt i natten och mamman orkade inte annat än att ta in honom till sin sänghalva. Hinner landa i sängen, då vaknar lillebror. Gungeligung på vagnen med en trötthet som river i ögonen, tillsist somnar han om. Landar tungt i sängen. Mmm. Men vad..? Blött! Igenomkissad blöja, så klart. Av med blöja och pyjamas. På med ny blöja och klä pyjamas på en nästintill sovande unge. I säng med lilla hjärtat utan problem. Hinner nästan landa i sängen, då var det dags igen tyckte lillebror. Gungeligung och god natt med sig. Somnar som en stock, och kl 04 var det dags för mat för lillebror.. Sen zzZzz. Dagen därpå gick vi på marknad och på eftermiddagen efter att vi ätit kroppkakor hos farmor och farfar var jag allt annat än pigg. Jens checkade in mig på hotell Gästrum och tog barnen den natten. Åh vad jag sov! Kl 04 var det dags för Jasons nattmål. Det avklarades snabbt, hans somnade likt en ängel och 04.32 var jag på plats i hotellsängen igen. ;) Trots att den uppblåsbara sängen gav mig ryggvärk och att jag frös pga för tunn filt så har jag inte sovit så gott på länge! Kommer köra varannan natt nu och jag längtar redan till måndag natt! :)