lördag 1 januari 2011

Bloggfest dag 1 - Presentera mig självHej! Här har ni mig, Josefin. Uppvuxen ca 2 mil utanför Visby, Gotland med mamma, pappa och storasyster.


Året 2007 tog jag en paus i mitt drickande. Och nu var en förändring på gång fast det visste jag förstås inte då. Ett år senare var jag klarsynt nog att förstå att det förhållande jag levde i inte var något att hänga i julgranen. Jag flyttade och kunde tack vare break-up och nykterhet spara pengar för första gången på många år. För slantarna köpte jag en kamera.


På sensommaren 2008 träffade jag en underbar man.


Oktober 2009 vi blev föräldrar till allra finaste Jack!

Statusuppdatering: Jack sover gott nu, jag och Jens ska snart slänga oss i soffan och kolla på film och i magen ligger familjens fjärde medlem på jäsning. (Det blev en kort beskrivning av mig själv men eftersom det ska bloggfestas i 31 dagar så måste det sparas på krutet :)
(Vill du oxå vara med och bloggfesta, tveka inte! Hur du gör finns att läsa under etiketten: Bloggfest.)

Andra som bloggfestar:

Nina Ruthström

Maidens