söndag 2 januari 2011

Bloggfest dag 2 - Min första kärlekJag har varit kär många gånger, ibland längre och ibland kortare. Jag har blivit kärkärkär och sedan tröttnat. Ibland fort och ibland långsamt. Förälskade mig nog ofta i detaljer hos en person och upptäckte sen att resten inte alls klickade. Första kärleken inträffade när jag gick i femman och han i  fyran. (Just det, yngre killar har oxå varit min grej av någon anledning. Tills nu, men det är en annan story.) Han var mörk, med spanska rötter och hade så fint leende. Han var den första jag kysste, på ett skoldisko. Spännande som bara den, men egentligen kände man mest tänder. Not too hot ;) Han var en prins men sedan kom högstadiet och förstörde. Kysst många grodor efter det men nu har jag äntligen hittat min bestående kärlek Jens och får kyssa the one and only prins!

Andra som bloggfestar: