fredag 11 september 2009

v.33Har gått 33 fulla veckor nu och det är helt otroligt vad fort det har gått. Månaderna sedan februari när vi fick veta att vi skulle bli föräldrar har passerat i rasande takt. Nu när graviditeten närmar sig slutet med stormsteg blir jag mer och mer nyfiken VEM som är inne i magen, HUR filuren kommer att se ut och VILKET kön det är! Vi tror att det är en kille, vet inte varför. Kanske för att vi inte har ett enda killnamn som känns helt hundra.:) Undrar om bebisar i magen kan läsa mammans tankar?

Jag har länge tänkt att jag ska filma när det är extra mycket aktivitet och magen buktar ut av fötter och nävar som rör sig. I går kväll när jag satt och spelade internetspel så rumsterandes det massor i magen och utan att göra något ”väsen” av mig klickade jag igång Photo Booth-programmet för att filma the action. Och vad händer? Bebisen antigen läser mina tankar och jäklas lite med morsan eller så somnade bebisen utmattad efter all akrobatik där inne. För det sparkade två gånger till, sen var det lugnt heeela kvällen..