onsdag 16 september 2009

v.34
Ser fem minuter av Grey´s Anatomy och tårar trillar. Beror det på den jättegravida tjejen eller på serien? Har varit gravid i 34 veckor nu, snart är det slut med det! Känns lite vemodigt, men när bebisen rumsterar runt i magen blir jag så nyfiken att jag knappt kan vänta på att få se vem som döljer sig där inne. Barnmorskan har känt och klämt på magen min och bebisen ligger nu upp och ner i startgroparna..:) Jag läser Anna Wahlgrens bok nu och hon skriver bland annat om förlossning och att man kan ”lära sig” att föda. Jag är väldigt optimistisk och ska försöka lära mig andning och avslappning, även om det kanske är i senaste laget. Men men.. något ska jag väl snappa upp!

Vi ska på bröllop på lördag och paniken inför att hitta en snygg, lagom fancy klänning har minst sagt varit enorm! Igår började Jens leta på nätet men där var det dåligt med resultat, främst för att leveranstiderna skulle ta för lång tid. Vi har en 4mom butik här i stan och han bestämde efter noll framgång att vi skulle åka dit idag. Jag har varit lite skeptisk mot den affären för jag tycker att den är hutlöst dyr! Men vi åkte dit och Jens sa åt mig att inte kolla på prislapparna, utan att FÖRST testa och SEDAN kolla pris. ”Jajaaa...”, muttrade jag. Hittade två stycken som jag provade, utan att se på prislappen. (Okej, jag sneglade liiite!) Den ena var lite för mycket nattlinne-stuk för min smak men den andra var bättre. Jens gillade också den sista och sa ”Ta den! Den är ju JÄTTEFIN!” När jag klätt om så drog han med mig till ”Tag tre, betala för två”-ställningen och sa åt mig att välja ut tre linnen. Sen gick vi till kassan och HAN betalade alltihop! Han är väl en darling, min Jens. Tack vare honom så har jag nu en superfin klänning och jag kommer känna mig vackrare än bruden på lördag!