onsdag 20 februari 2013

den där med onödig nojja

Nu ligger man då sjuk igen då. Halsflussbaciller verkar gilla att gosa med mina halsmandlar. Dundermedicin från doktorn och så hoppas vi att jag fått min beskärda del för de kommande, låt säga 10 åren.

Idag röntgade jag skallen. Släpade med mig Jens för jag, min nålrädde fan, trodde de skulle spruta in kontrastvätska med typ en fet sticknål.. Näpp. Gjorde dem inte. Det hela tog tre minuter och jag behövde inte klä av mig något (dusch imorse alltså totalt onödig) och inte fick jag frågan om jag hade metall på mig (fick för mig att man absolut inte fick ha det, så att våndas över om bikini-BHns pluppar var metall eller plast var alltså helt onödigt). Jaja, gjort är gjort och nu väntar jag på ett samtal från farbror doktorn Mats. Håll i er polypjävlar, för nu ska ni ut!