söndag 6 januari 2013

den där med boka fotograf
Nu har jag mailat min älsklingsfotograf och nu sitter jag i soffan och håller tummarna å det hårdaste att hon inte är uppbokad precis hela augusti! Hur ska man egentligen få allt att klaffa? Från fotograf till lokal till att inte krocka med vännerna som också ska gifta sig samma månad som vi? Börjar förstå de där bridezillas på teve..

Och möhippan? Jag vet ju att jag inte får vara med och bestämma alls på den, men om man får lägga in en pytteönskan/blänkare så skulle jag vilja att the girlfriends och jag åkte till huvudstaden och provade bröllopsklänningar i precis alla vintage-affärer, fick massage efter allt provande, åt något gott på trevligt matställe och fnittrade tills vi fick ont i magen. *hint-hint*

Och efternamn? Jens säger Bäckström. Jag lockar med Fjeldstad (från hans mors sida), eller Sörbratt (från min fars sida) eller BadAss (Jens förslag).

Och brudtärnor?! Kan man beställa på postorder eller får man ha precis hur många man vill?

Och ceremonin? Kyrkligt utomhus, kyrkligt i Guds hus eller okyrkligt i skogen?

Och honeymoon? Vart åker man? Pripyat är med på min lista över potentiella resmål. Inte på Jens dock.. Hur länge är man borta och vem fan tar hand om ens ungar? (Nej de får inte följa med. Punkt och slut.)

Ja, det enda jag är säker på är fotografen och det har varit bestämt sedan flera år tillbaka. Vi börjar där va, sen så bara löser sig allt annat. Eller hur?!