onsdag 12 december 2012

det där med att önska god jul
Kikar in i kväll och passar på att önska god jul! Veckorna rusar på med snöstormar, julpyntning, pepparkaksbak och radiodebuter (ratta in Radio Gotland på fredag kl 17 för att höra mig snacka loppis i juletid!). I morgon är det luciafirande på dagis, en peppad pepparkaksgubbe och en pisst off liten nisse.. Sen är det nästan helg, och nästa vecka åker vi till fastlandet och firar jul med Jens syster och familj. Första julen borta från min familj på.. tio år, om jag inte minns fel! (Satt då i fakking Uppsala och grät och ville bara hem. I år blir det Upplands Väsby. Självvalt med människor jag gillar älskar, småbarn för grabbarna att leka med och min blivande man! Vad kan gå fel då? Förändringar är bra, det har nog någon smart grek sagt.) Som sagt, god jul och gott nytt, om vi inte ses innan klockan byter år!