söndag 30 september 2012

den där med ett år sen
För ett år sen var Jason nästan fyra månader och jollrade i mommos famn, Jack trollbands av Fåret Shaun och allt var lugnt i Barlingbo. Senare på kvällen, exakt kl 21.02 fick jag ett sms från Fredrik med en bild och texten: "Lillebror :)". Sixten hade kommit till världen! Idag är Jason nästan 15 månader, springer omkring och jagar sin storebror som inte längre trollbinds av något jäkla får. Firade Sixtens 1-årsdag idag med pannkakstårta i miniformat till alla småttisar, som inte längre är så små.. Tiden går fort när man har roligt, och småbarn!

{Nu lever min dator igen, jag har köpt mig ett nytt Photoshop och ordning och reda råder på min MacBook Pro, halleluja! Jag lovar ingenting, för det verkar ju går åt helsike varje gång jag gör det, men kanske är det så att vi kommer ses lite oftare nu!}