onsdag 18 juli 2012

den där med grannypants
Inte varje kväll man ska iväg på girls night out med sju härliga kvinns! Det är precis vad jag ska ägna mig åt vid den här tiden i morgon. Nya outfiten ska på och jag är ärtig värre, tänkte jag när jag inspekterade mig i spegeln nyss. Förutom en sak. En liten put på magen som inte någon annan i hela världen hade brytt sig om, förutom just en person. Jag! Krångla på sig ett par håll-in-trosor aka grannypants och saken var biff. Nöjd nu? Tjae.. Faktum att det höll in putet vilket var tanken, så föddes helt nya celluliter på min bakdel, tack vare spetsen på trosan. Tror inte att någon hade sett det, men eftersom jag gjort det så måste jag biffa den saken med. Kan ju inte gå runt och se ut som om jag suttit på en skitstor pärlplatta hela kvällen heller.. Så nu sitter jag alltså och klipper bort den fina spetsen. Åh herregud, denna fåfänga blir visst inte bättre med åren.. Tror iaf att kvällen kommer bli helt underbart rolig. Vem med mig gör Stockholmsveckan med grannypantsen på?!