fredag 6 april 2012

den där med vårstädning
Vad hände här liksom? En vecka mellan inläggen går ju inte för sig, men jag har ett bra skäl dock Vårstädning deluxe i varendaste vrå, sorterat ut leksaker till sommarens loppis, tvättat bort det jäkla tvättberget samt skapat ordning och reda. Första gången i mitt trettioåriga liv som jag vårstädat och jag måste erkänna att det var längesen jag mådde så bra som just under de här två senaste veckorna. Det überfina vädret kan haft ett finger med i spelet så klart, men tror att det varit lite terapi att först få gräva i rabatterna och sen ta itu med hemmet. Nu inser jag att jag varit i någon slags light-depression pga överhängande skit som kallas livet men nu kan jag se framåt utan att ångesten boxas i magen på mig. Jääj!

Idag är det fredag, vi ska på maskeradkalas och kvällen avslutas med roller derby-träning. I den stora, något skitiga, men ändå helt underbara gympahallen ihop med fina Valkyrior. Jag har fått mina nya skitbra rullor, jag kan nästan-nästan göra nån slags turn-around grej och min stortå dör inte längre rollerderby-döden. Inte ens regn kan förstöra den här långfredagen!

Ovan ser ni förresten krokusar som jag planterat i krukor och tagit in som jag pratade om att jag skulle göra. Det var nog i senaste laget för de börjar se lite risiga ut men trots det tillför de påsk- och vårfeeling!