tisdag 14 februari 2012

den där med finfrukost
Alla hjärtans dag är inget vi lägger ner varken pengar eller energi på här hemma, men att sträcka mig så långt som att göra finfrukost dagen till ära kan jag allt gå med på. Tassade ner i morse och började steka pannkakor värma på heter det nog när man köpt dem färdiga från Maxi, kokade ägg och försökte få dem sedan att se ut som hjärtan men fick inte till det alls. Dukade upp picknick i vardagsrummet med tända ljus och smällde i mig allt det goda tillsammans med mina nyvakna killar.

3 kommentarer:

 1. Åh vilken mysig frukost :)

  SvaraRadera
 2. Vad synd! Fast frukosten såg trevlig ut ändå! :)

  Kan det vara så att gummibanden var tvungen att vara mer spända? Det känns svårt att gissa vad som gick "fel" men det skulle kunna vara att det inte blev tillräckligt mycket tryck på ägget. Mitt fick ligga till sig under natten, det kanske behövs några timmar för att de ska forma sig?

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska prova att spänna och att de verkligen få ligga och gotta till sig nästa gång! :)

   Radera