torsdag 5 januari 2012

den där med nyårslöfte 4
Det fjärde och sista löftet är att starta företag, för nu jävlar ska jag bli framgångsrik och ekonomiskt oberoende! Ja, för som ni ser ovan så ska man vara sig själv och tro på sig själv. Och jag kan och det jag inte kan, det kan jag lära mig!

Jag är idag fast anställd på en myndighet och jag är livrädd för att jag måste säga upp mig men jag är för gammal för att ha ett jobb där stegen dit är fyllda med ångest och där jag sitter på toan och gråter. Allvarligt, det är inte okej någonstans och jag är värd något helt annat.

Ett företag innebär mer jobb än vad jag förstår i nuläget men förhoppningsvis kommer det göra mig lycklig att få göra vad jag vill och vara kreativ på många olika sätt. Idéerna sprudlar men grunden kommer att vila på foto och renovering.