tisdag 3 januari 2012

den där med nyårslöfte 2
Ni förstår vart det barkar hän va? Yepp, gravidkilona ska bort och de ska vara ett minne blott till Jasons ettårsdag. Det bestämde jag i skrivande stund! På bilden, som jag tog i somras, ser det väl inte så farligt ut, nån centimeter till så är ju gylfen stängd! Grejen är den att nu kan jag knäppa dem, men sen är det inte mer än så heller. Kan varken gå och än mindre sitta i dem! Och det är mina loose-fit jeans.. Mhmm sug på den du. Så även om mina 63 kilo inte ser mycket ut på en våg så är det iaf så att jag ska ner till 57 kilo, det vill säga två kilo under min inskrivningsvikt med Jack. Och här sitter jag och är fruktansvärt psykosugen på precis allt onyttigt vi har i skåpen. Borde nog ta och rensa ur allt och slänga nånstans dit inte mina händer eller mun når. Just nu är jag alldeles för svag, skulle svulla i mig allt. Nej, åter till scrappandet!