fredag 20 januari 2012

den där med äntligen fredag
I dag är det fredag och det känns alltid så skönt när den här dagen kommer för då är det strax helg och vi är tillsammans allihopa. I dag längtar jag extra mycket efter kvällen och att få skejta igen, roller-tjejerna kommer hitta mig med näsan tryckt mot gympahallens glasdörr kl åtta, sharp! Jag känner att jag blivit besatt och i huvudet är jag långt fram i tiden där vi åker på tävlingar, kommer tvåa, är skitglada, står i ring och skriker "We are number two, we are number two!!" Ni som sett Whip It fattar vad jag menar.

Nu sitter jag och fnular på klädseln inför kvällens åk, rota fram nån kjol som inte går till knäna eller klippa sönder ett par jeans så det blir shorts. Att åka i jeans som jag gjorde i onsdags var ingen höjdare då jag t o m svettades om knäskålarna, det är ju inte ok, även om mitt svett luktar gott. Hmfp..

Nu ska Jack och jag leka hans nya favoritlekar; "lala kull" och "lelp mi" (=ramla omkull och hjälp mig). Går ut på att "rädda honom" från att ramla och att hjälpa honom loss när han "fastnat" bakom soffan.