torsdag 15 december 2011

den där med spot on
Tänk vad några klick kan leda till.. Jag har i veckor jagat den perfekta julklappen till lilla mor men inte hittat den någonstans. Det är tanken som räknas, men jag tycker också att det är tanken bakom som är minst lika viktig. Om vi säger att vännen önskar sig turkosa gardiner med paljetter och jag har precis såna turkosa gardiner med paljetter liggandes i garderoben och jag tar fram dem, slår in dem och räcker över paketet med ett "Graaattis!!" så blir hon ju superhappy! Skit vart om jag köpt dem dyrt från Kustnära eller om jag rotat fram dem från mina egna gömmor. Både tanken och tanken bakom kom ju fram.

Nu tappade jag tråden lite för det är inte på vinden jag hittat mammas julklapp, utan det var en bloggerska som lämnade en kommentar hos mig. Jag klickade in för att kika vem hon var och det ena ledde till det andra och vips så var ett mail sänt till fröken i fråga. Tolv minuter senare hade hon svarat och spot-on julklappen kommer som ett brev på posten bokstavligt talat lagom till jul! Tyvärr kan jag inte yppa vad det är, mamma brukar nämligen slinka in här då och då, men när det kommit kanske jag kan visa en liten sneak peak. Hur som helst tycker jag att ni ska besöka Angelica and give her some fine bloglovin'!