måndag 12 december 2011

den där med spetshögtalare


I går var det dags för det fruktade surround systemet att inta sin plats i vardagsrummet. Jag kände att det skulle reta livet ur mig för att det är så fult! Då mindes jag att den här pyssliga tjejen någon gång hade klätt in sina högtalare så det var bara att googla loss och inom några minuter satte pysselstugan igång. Hela projektet höll dock på att gå i stöpet när häftpistolen inte kunde komma igenom pianolacken men då fick jag tänka om och använda dubbelhäftande tejp i stället. Fäste alltså bara spetstyg med tejpen och klippte till och det allra bästa är att de nästan sitter uppe i taket så alldeles perfekt behöver det inte vara! Fruktansvärt nöjd är jag, snabbt gick det och jag hann till och med piffa till centerpiecen tekniksmurfar får gärna rätta mig om det inte är rätt namn för den där grejen som sitter framme i mitten.. men den visar jag en annen dag!