lördag 17 december 2011

den där med recept


Läck-status i hallen: vi fick täta med handdukar på ovanvåningen då det regnade in och rann ner därifrån pga den skitdåliga balkongdörren som sitter där. När regnet avtog slutade det även droppa men en ny list och senare en ny dörr måste fixas.

Jens lagade hamburgare och Jack bakade bröd endast med mjöl och vatten så det smakade bara.. deg men han var så stolt som bara en tvååring kan vara och vi höll så klart god min och smaskade i oss.

Tänkte att jag skulle dela med mig av ett Photoshop-tips som rör Totally Rad! Suverän sida med bla recept (som ovan) att använda när man "bakar" sina bilder i Photoshop med deras actions. Det här receptet knåpade jag ihop i kväll och ville dela med mig av det. Om ni inte besökt Totally Rad förut, så surfa dit nu och ta er en titt, massa roligt kan jag lova!