tisdag 13 december 2011

den där med lackboxen


Yepp, här ser ni min lackbox och tillika arbetsplats i det gamla hönshuset. Här är det faktiskt urstädat så gott det går även om det inte syns ett dugg. Man måste ju börja någonstans eller hur, och ett hönshus är väl bättre än inget alls! Nu ska rummet plastas in på något sätt för att objekten inte ska bli smutsiga av jordgolvet, kopplas in en kompressor och en fläkt, sen är jag ready to go!

Dags att gå igenom Blocket med luskam för att hitta kap att ge nytt liv, spraya klatschig färg på och sen bli stenrik när jag säljer det till the Reinfeldtfamily alt. på den årliga loppisen i socknen. Det här är en del i min dröm att starta eget. Att få jobba kreativt, styra min egen tid och ha händer som ser ut som paletter. Drömmer ni också om att bli egna företagare och vad ska ni göra då?