onsdag 14 december 2011

den där med en hjälpande tass
Vet ni vad? I dag vankas det julbord till lunch! Det enda vi kommer att kunna gå på ihop Jens och jag så vi passar på att ta det när Jack är på dagis. Tänk att jag har blivit så vuxen nu att julbord är något jag längtar efter, det måste ju vara minst 10 vuxenpoäng!

Innan lillebror och jag rattar Forden till stan ska tvätten tas om hand, detta jätteberg som aldrig tycks ta slut då vi är helt osynkade med fru Miele. Hon gapar tom när tvättkorgarna svämmar över uppe i badrummet. Det ser ut som om Sigrid tänkte hjälpa mig med tvätten men om jag känner henne rätt så kommer hon att hjälpa till på sitt eget lilla vis. Genom att kura ihop sig mitt i tvätthögen och entra medvetslös-mode och vägra flytta på sig. Om hon inte passar sig kanske hon åker med på en tur. Skulle nog behövas, hon luktar som ett helt oljefat, måste ha sovit i något garage alternativt i en bilmotor.. Nej dags att sätta igång om jag ska vara i staden kl 11!