onsdag 2 november 2011

sötsaker
Så här bister såg Jason ut i förmiddags när jag kikade in under filten i vagnen. Jag flirtade lite med honom och som alltid sprack han upp i ett härligt leende! Nu ser ni förövrigt bulan över ögat. Som sagt så har vi varit hos doktorn idag och hon berättade mer ingående om bulan, som bara är fylld med vätska. Inga blodkärl eller annat tjafs, vilket är en lättnad. Hon ska nu undersöka om Visby lasarett kan suga ur den eller om vi måste åka till fastlandet. Hur svårt kan det vara? Putta hål, suga ur, bulan tömd. Problem solved? Yes. Jaja, nu är jag ju ingen doktor och vi får ännu vänta lite till och se vad som händer.Nu ska jag sätta tänderna i dessa godingar och bara slöa i soffan. Med håret på ända, smink som hänger lite mer under ögonen än vad det borde, fötterna uppslängda på soffbordet iförda ett par raggisar och tröjan utochin och bakochfram. Mannen är på jobbgalej och då passar jag på att sunka mysa till det riktigt ordentligt!