onsdag 9 november 2011

god morgon


Sitter nedsjunken i soffan, bredvid mig ligger nyss inkommen katt som luktar regn och olja (misstänker att hon övernattat i grannens maskinhall alternativt under en av våra bilar). Jack är på dagis, Jens är på jobbet, Jason sover, jag sippar på hett honungsvatten för att lena halsen som ännu straffar mig för helgens bravader och funderar på vad jag ska ta mig för idag. Köket behöver saneras, golven dammsugas och torkas, kläder som ska vikas och knölas in i garderober och lådor. Dagen har ju bara börjat så nog borde jag hinna med allt! Om det inte vore så att jag är förbannats lat (just bara idag, jag svär!). När Jason sover långlur måste jag iaf ta och fixa fotojobbet och hoppas på att ljuset utomhus kan hjälpa mot besvärliga skuggor. Håhåjaja, sneglar på Sigrid som ligger på rygg i soffan med benen spretande åt alla håll och känner att det lutar farligt nära åt att jag kommer göra henne sällskap.