torsdag 17 november 2011

finfrukost
Att gå upp tidigt har sina fördelar, en är att man får se en helt underbar soluppgång! En av de allra bästa sakerna med det här huset är att man har fri sikt ut över åkrarna att beskåda både solens uppgång och fall. :)Jack var uppe med tuppen han med och då hans mor inte är en fena på bakning och han är en sån förstående son, så lät han sig bäddas ner i soffan och titta på motorcyklar som kör "öhhrrn öööörrrhhnnn!!".

Ett gott bröd lyckades jag åstadkomma och trots att jag måste ha sett ut som en yr höna som sprang runt i köket och dukade fram frukost, tände ljus, matade Jason med gröt och plockade undan så kändes det som att jag hade full kontroll och när jag la the final touch på dukningen körde gästerna in på gårdsplanen. Det var en himla mysig morgon med en dimma som låg svept över omgivningarna, glada barn och hungriga föräldrar.Tro det eller ej så bakade jag även muffins på morgonen och de var pricken över i:et på denna finfrukost. Ja, bakade som i att köpa en kartong innehållandes allt som behövdes och tillsatte endast vatten och smör. Frostingen fick jag spritsa på själv, som synes, men skitsamma!