måndag 21 november 2011

den med morsan
Jag ser då ingen skillnad ja förutom färgen då åf kårs mellan denna höstros och en julstjärna. Gör någon annan det? Är de bara kusiner eller är det ett försäljningsknep från Willy:s sida? Hur det nu än ligger till så hade jag no chance in hell att lämna affären utan att den följde med.

Just nu har jag en hyperaktiv tvååring yrandes runt i vardagsrummet och jag undrar hur den här dagen kommer att sluta för redan har han gjort en Picasso på väggen i lekrummet. Knäppte en bild av den och sen gick jag loss med svamp och diskmedel på den och nu är den finito. När jag satt där och skrubbade mindes jag att jag alltid velat ha ett lekum till mina framtida barn där de skulle få måla på väggar och golv och när allt blivit för klottrigt hade jag gått över med vitfärg och sen kunde de börja om. Nu har barnen anlänt och lekrummet likaså men tydligen får de inte rita på väggarna här?! Får ta och överlägga med el classico-mamman och bohemmorsan för att se om de kan enas på något sätt. Jag måste erkänna att bohemmorsan har samlat lite extrapoäng för hon går runt med Leila-bakar-klänningar och de är ju himla fina!

Nu ska den här mittimellanmamman krypa ner i soffan och tvångsmysa vilda tvååringen till Fåret Shaun!