onsdag 30 november 2011

den där med kurera
I dag hade jag gärna velat ligga ute under äppelträden, i en solvarm vagn, tittandes på molnen och vicka på tårna. Om det inte hade varit november så kanske jag hade gjort just det. Men i stället ligger jag inne på soffan och fryser trots flera lager kläder. Japp, jag är förkyld och det hade väl varit okej om det inte var för att det just i dag är den 30 november och min allra bästa vän fyller år. Och inte vilken födelsedag som helst, utan den stora, omtalade och livsomvälvande.. trettioårsdagen. Och jag är sjuk! I helgen är det the big 3-0-party och jag är sjuk!! Försöker kurera mig med muggvis te med honung i och intalar mig att det är låångt kvar till lördag och att jag hinner friska på mig tills dess så än är inte hoppet ute men ändå.. why God, whyyyyy?!?!