fredag 25 november 2011

den där med fredag
Idag har vi haft mormor på besök och Jason tycker att hon har himla roliga glasögon som man kan försöka sno åt sig. Även hakan är en favorit som han gärna suger sig fast i! När barnen sov gick jag igenom två av tre julkartonger och sollade till en loppiskartong och jag var tvungen att smussla med det mesta så inte mamma skulle norpa allt. Hon har ju så fruktansvärt med tomtar så hälften vore nog men nog fan lyckades hon få med sig två tomtar och en ljusstake hem! Naj du får int slänge de naj!, ropade hon trots att det stod LOPPIS på kartongen. Hon är rolig hon lilla mamma. Lite pynt kom upp i alla fall och det känns himla mysigt att ha börjat i god tid för första året någonsin. Annars slängs det upp tomtar och halmbockar några dagar innan julafton, men inte den här gången. Känns som om det här är första året som jag är vuxen, beror kanske på att jag fått två barn och nu har ett eget hus! Nu ska jag lägga mig på sofflocket med en påse ostbågar eller kanske chips eller bägge! jag är ju ensam hemma så det är ingen som seer och äntligen kolla How I met your mother.