fredag 4 november 2011

All I want for Christmas


Är ett snuskigt stort presentkort (summan behöver inte vara stor, bara själva kortet för det blir så mycket roligare att handla då) hos valfri återförsäljare till PIP Studio. Bara älskar allt från deras filtar och korviga kuddar till randiga muggar och mjölkkannor med medaljonger på. Löjligt dyrt tycker jag att det är till på köpet. Varför kan saker inte vara jättefina och kosta som det gör på IKEA? Ja, jag har sagt det förr och jag säger det igen jag är en snålhöna. Känner mig så fantastiskt nöjd när jag köpt kuddar och pläd som får folk att fråga vart jag har köpt det nånstans. Jysk! säger jag då och försöker inte dölja stoltheten det minsta. Jaha? Jag tyckte det såg dyrt ut! Jag vet, that's the beauty! Men ett presentkort (ett jättestort!) kan jag ju spendera utan problem, om man bortser från problemet att just välja ut vad man vill ha utav allt det fina.

Så, PIP Studios alltså tomten. Go' jul!