söndag 2 oktober 2011

råda bot på röran


Sigrid ligger och latar sig minsann


Jag gjorde en deal med mig själv och den var att jag skulle göra ett par ryck här hemma när Jens var på andra sidan jorden. Rycken består av allt från att packa upp kartonger, städa garderober och skruva ihop sängar. Eftersom vi inte hade något bättre för oss igår kära mamma och jag så tog vi tag i ett sånt där ryck. Efter att vi laddat med lite äppelpaj förstås! Packade upp porslin och stuvade runt i alla köksskåp som fanns. Rensade även bland min miljon med glasburkar. Jag öppnade skåpet och såg röran med helt andra ögon och mumlade: "Så här kan jag bara inte ha det.." Nu är det åtgärdat och 1/3 av burkarna står i skåpet, resten i en kartong i källaren. :) Nej här har jag inte tid att sitta längre, fler röror att råda bot på finnes i ett hem nära mig!