tisdag 4 oktober 2011

award
En fin bloggerska vid namn Cecilia med bloggen "en matsked grejer" har gett mig en award! Min allra första och jag är stolt som en tupp, tack så mycket Cecilia!

1) Varför började du blogga?

Från första början var det genom Aftonbladet och en artikel där jag medverkade om unga alkoholister och jag ombads blogga om mitt liv. Det var 2007 och då var livet ganska rörigt. Jag visste inte vem jag var eller att jag var värd så mycket, mycket mer än det shitty relationship jag var fast i. Jag växte och under åren bytte jag både blogg och pojkvän. :) Nu är jag i ett underbart förhållande och förhållandet till alkohol är också underbart, numera. Då bloggade jag för att få utlopp för instängda känslor och hitta tillbaka till mig själv. Nu bloggar jag för att utmana mig själv i form av fotografering och bildredigering och det ger mig glädje!

2)Vilka bloggar följer du?

Det är ett gäng som jag tittar in hos, dock är besöken inte dagligen som de var förut, men några gånger per vecka tittar jag in och lämnar en kommentar om det hinns! En blogg jag följt i lite mer än två år är "En bulle ur ugnen II". Ann-louise fotar helt fantastiskt, har glimten i ögat och en jäkla massa humor! Hittade hennes blogg när jag precis fått veta att jag var gravid och så var även hon. När hon outade att hon skulle få barn nummer 2 satt jag och ruvade på samma sak! :)

3)Favoritfärg?

Det är helt klart rosa! Nu får ni inte tro att jag bor i någon slags Grynet-värld där ALLT är rosa. ;) Blir helt enkelt glad av färgen, men när jag inreder blir det oftast vitt!

4) Favoritfilm?

Oj vad svårt! Har otroligt blandad filmsmak, några som är sjukt bra är iaf "Ten Inch Hero", "Scott Pilgrim vs. the world","The Orphanage", "The Strangers", alla SAW-filmer och "Mama Mia"!

5) Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?

Jag skulle vilja resa till USA och åka omkring i en amerikanare, bara åka dit vägen bär oss! Jag har någon skitig, romantisk bild av landet over there och vill se det med egna ögon. Väldigt gärna vill jag även resa någonstans, vilket land är mindre viktigt, för att leta reda på övergivna hus, fabriker, städer och snoka runt och dokumentera med kameran. Det har fascinerat mig så länge jag kan minnas!

Nu ska jag skicka vidare lite award-kärlek till dessa:

Mikaela med WoopsieDaisy

Lisa och de röda med Krutrut

Sofia med Hildas Hem

Annlouise med En bulle ur ugnen II

Julia med Julias vita drömmar