fredag 16 september 2011

mysigt faktiskt
Bestämde mig på morgonen att det minsann skulle bli en bra start på den här fredagen. Så efter frukost åkte barnen och jag till stan för att gå på sångstund på biblioteket. Om man bortser från att Jason var skitförbannad i bilen och drev mamma till vansinne innan han behagade somna, så var det en trevlig bilfärd. I sångrummet var det överfullt med föräldrar och barn så vi gjorde som en del andra och satte oss utanför. Sjöng lite och läste några böcker. Jag hade trott att Jack skulle rymma men han höll sig runt mig när jag ammade Jason. Kors i taket! Träffade Maria och Roy och tillsammans med några andra mammor åt vi lunch ihop. Jason somnade i bilbarnstolen av allt sorl så Jack och jag kunde äta paj tillsammans i lugn och ro. Bägge barnen somnade som smågrisar i bilen hem och båda två somnade om på tre sekunder i respektive säng och vagn. Åh halleluja vad mysig den här fredagen varit hittills! Och så är det strålande sol ute till på köpet. :)