onsdag 17 augusti 2011

vilken soppa!
Det går bra att vara ensam med två barn, helt utmärkt! Tills kvällsmaten ska avnjutas med soppa och en bestämd Jack som minsann kan äta själv.. Jag tyckte jag var smart som hällt hans soppa i en hög skål, det kanske inte skulle bli så mycket spill då. Men tjoff sa det, och så såg det plötsligt ut så här! Sigrid var snabbt framme och hjälpte mig att städa upp. Jack märkte aldrig att han haft ner soppan i golvet, han var upptagen med att bara äta upp korven från smörgåsen. Det var först när jag började torka som han förvånat sa "Oij!". Det fick bli lite gröt ist som jag matade honom med, nog med kladd för en dag! :) Jens är nu opererad och blindtarmen är ett minne blott. Allt hade gått bra och han får komma hem i morgon. Nu ska jag snart krypa i säng och för första gången sova ensam i huset. Ensam vuxen vill säga. Eftersom Jason sover i vagn i vårt sovrum funderar jag på att lägga honom och liften i sängen hos mig, blir lite mindre tomt då!