tisdag 30 augusti 2011

it's aliiiive
Det här inlägget handlar om ren och skär lycka, kärlek och tacksamhet. Alltihop är riktat till min superbästa Jens. Han inhandlade hårddisk, knölade i den (alt. skruvade försiktigt den på plats, har faktiskt ingen aning), och med ett trollslag var min dator exakt likadan som innan jag tappade stackarn on it's head! Jag var så klart själaglad över det men det sved lite att alla bilder från sommaren som jag lade in först i söndags förmodligen var borta förevigt då jag inte säkerhetskopierat. Då gör han det igen.. Ber mig plugga in kameran och hopp tjolahej så ligger bilderna i papperskorgen där jag rensat bort dem från minneskoret! Jag fattar det nästan inte ens när jag skriver om det nu men nog ligger de i säkert förvar på skrivbordet nu och bara väntar på att bli redigerade och uppvisade! Han är bara helt perfekt och gör att hjärtat svämmar över!

En annan sak, ang de där Instagramtisdagarna. Måste erkänna att jag har blivit lite av en app-oholic och redigerar oftast mina bilder med allt annat än just Instagram. Så framöver heter det iPhonepics, ba så ni vet! ;) Och än en gång, jag heter Yosofine där om ni vill följa!